Microsoft 365 finns i flera olika varianter, vi hjälper självklart till med att välja vilken som passar just era behov. Eftersom vi är återförsäljare av Microsoft 365 hjälper vi er hela vägen, från beslut till färdig lösning.

Molntjänster såsom Microsoft 365 är generellt driftsäkra, men det händer att olyckan är framme med dataförlust som följd. En vanlig uppfattning är att det ingår traditionell backup och återställning från Microsoft, men så är inte fallet med Microsoft 365. Därför har vi möjlighet att ta backup på era Microsoft 365-konton, då kan ni vara säkra på att er viktiga data finns lokalt på våra backup-servrar. På så sätt säkerställer ni att er data inte går förlorad vid till exempel ransomware eller att användare har tagit bort dokument, e-post etc. Läs mer om backup av Microsoft 365 här.

Här nedan kan ni se de olika varianterna:

Microsoft 365 Business BasicEtt bra val för er som endast behöver e-post och molnlagring och klarar er med onlineversionerna av Office-applikationerna


Office-applikationer:
Endast webb/online
Tjänster:Microsoft 365-appar för småföretag


Vill ni alltid ha senaste versionen av Office är detta ett bra val.
Molnlagring ingår, men inte e-post.Office-applikationer:
Tjänster:Microsoft 365 Business Standard


Här får ni alltid senaste versionen av Office, e-post och molnlagring.
Det mesta man behöver helt enkelt.Office-applikationer:
Tjänster:Office 365 E3På enterprise-nivå finner vi denna variant som adderar extra applikationer och tjänster till Business Standard. Vill ni använda Office på fjärrskrivbord är denna ett krav.

Office-applikationer:


Tjänster: