Office 365 finns i flera olika varianter, vi hjälper självklart till med att välja vilken som passar just era behov. Eftersom vi är återförsäljare av Office 365 hjälper vi er hela vägen, från beslut till färdig lösning.

Molntjänster såsom Office 365 är generellt driftsäkra, men det händer att olyckan är framme med dataförlust som följd. En vanlig uppfattning är att det ingår traditionell backup och återställning från Microsoft, men så är inte fallet med Office 365. Därför har vi möjlighet att ta backup på era Office 365-konton, då kan ni vara säkra på att er viktiga data finns lokalt på våra backup-servrar. På så sätt säkerställer ni att er data inte går förlorad vid till exempel ransomware eller att användare har tagit bort dokument, e-post etc. Läs mer om backup av Office 365 här.

Här nedan kan ni se de olika varianterna:

Office 365 Business Essentials

43,70 kr användare/mån

Ett bra val för er som endast behöver e-post och molnlagring och klarar er med onlineversionerna av Office-applikationerna


Office-applikationer:
Endast webb/online
Tjänster:Office 365 Business

90,50 kr användare/mån

Vill ni alltid ha senaste versionen av Office är detta ett bra val.
Molnlagring ingår, men inte e-post.Office-applikationer:
Tjänster:Office 365 Business Premium

109,20 kr användare/mån

Här får ni alltid senaste versionen av Office, e-post och molnlagring.
Det mesta man behöver helt enkelt.Office-applikationer:
Tjänster:Office 365 E3

203,70 kr användare/mån

På enterprise-nivå finner vi denna variant som adderar extra applikationer och tjänster till Business Premium. Vill ni använda Office på fjärrskrivbord är denna ett krav.

Office-applikationer:


Tjänster:


Beställ Microsoft 365-licenser

Välj backup

Månadskostnad


0.00 kr
Fyll i följande så kontaktar vi dig!